donderdag 8 mei 2008

Vernieuwde cultuurgids Groningen en het platform Het Hogeland op de Kaart beide vrijdag ten doop

Vernieuwde uitgave
Op vrijdag 9 mei wordt 's middags in de woonboerderij De Inloop te Onderdam de vernieuwde editie gepresenteerd van Groningen, Gids voor cultuur, landschap en recreatie. Gedeputeerde Hans Gerritsen zal het eerste exemplaar van de inmiddels vernieuwde uitgave in ontvangst nemen. Gerritsen beheert onder meer de portefeuille voor cultuur, economische zaken en toerisme & recreatie van de provincie Groningen. Hij is een man die zich nadrukkelijk profileert voor het op de kaart zetten van tal van toeristisch interessante aspecten van, en nieuwe ontwikkelingen in, onze provincie. Daarmee hoopt hij niet alleen meer belangstelling van buitenaf te genereren, maar ziet hij even de eventuele mogelijkheden voor meer en nieuwe werkgelegenheid. Die hoop zal tevens in verband gebracht worden met het nieuwe platform Het Hogeland op de Kaart dat dan eveneens officieel zal worden gepresenteerd door diezelfde gedeputeerde.
De officiële bijeenkomst zal worden omlijst met onder meer muziek, en de organisatoren hebben ook reeds een speciale gast aangekondigd, die op zoek is naar een leuk arrangement.
Over de gids zelf, die wordt uitgegeven door Profiel Bedum, zult u later meer in deze kolommen kunnen lezen, als we eenmaal aan het boek hebben kunnen snuffelen, in alle denkbare vormen.

Geen opmerkingen: